LET OP! DE DAGSCHOTELS ZIJN APART VAN DE WEBSHOP PREP MAALTIJDEN. DE PREP MAALTIJDEN WORDEN GELEVERD OP DINSDAG EN VRIJDAG OF AFHALING NA BERICHT DAT UW BESTELLING KLAAR IS!

 

TCaRe

Het zorgen voor...

Jezelf, je geliefden, anderen...

 

Gepassioneerd door sport en voeding, volgden we een opleiding tot sport en gezonde voedingscoach. We gingen hiermee aan de slag als 'Sport & Voeding Claeys', maar dit evolueerde snel en vertakte zich naar Fit foodz & TCaRe. 

Waar Fit Foodz instaat voor het bereiden en leveren van gezonde voeding, staat TCaRe in voor de voedingsschema's. 

Zoals bij Fit Foodz iedereen terecht kan die een gezondere levensstijl wil handhaven is dit ook het geval bij TCaRe.  

Niet alleen staat TCaRe voor gezonde voedingsschema's, TCaRe staat ook voor het zorgen voor... In hoofdberoep ben ik Zelfstandig thuisverpleegkundige. Met een tiental jaar ervaring in de gezondheidssector zorgt dit ervoor dat ik nog meer betrokken ben bij een gezondere levensstijl. www.tc-care.be

 


Ik ben Tom Vandenbussche, gepassioneerd wielergek en diëtist!

Als zelfstandig diëtist en sportdiëtist ben ik zeer betrokken bij heel verschillende projecten en persoonsgebonden doelstellingen waarbij ik ondersteuning bij voeding bied. Ik ga hierbij geen uitdaging uit de weg om een zo uitgebreid mogelijke support te bieden! Hoe groot of klein uw persoonlijk project ook is.

Ik heb mijn eigen praktijk in Zedelgem en geef advies bij gezonde voeding, vermagering, maag- en darmproblemen, eetstoornissen, ... Daarnaast ben ik extra gespecialiseerd in sportvoeding en meer specifiek wielrennen, lopen en triatlon.

Meer informatie kan je op mijn website www.dietist-tom.be terug vinden.

 

 

 


Ik ben Justine Dejonghe, een enthousiaste jonge dame van 25 jaar met een passie voor gezonde voeding.

Vanuit die passie ben ik gestart als Fit Coach bij Belgian Power Team. Ondertussen werk ik samen met enkele andere enthousiaste coaches onder de naam ‘Level Up’.

Onze missie is om mensen dankzij het fitplan te ondersteunen, inspireren en motiveren naar een gezonde actieve levensstijl. Het fitplan bestaat uit: 80% voeding - 20% sport - 100% ondersteuning & resultaat. We werken samen op maat naar jou persoonlijke doel: afslanking, meer energie en vitaliteit, sportief doel bereiken, bijkomen in spiermassa,… Neem gerust vrijblijvend contact op en dan kijken we samen wat het fitplan voor jou kan betekenen.

 


 

 

Ik ben Kenny Ulin en bewegingscoach.

Bewegingscoach Kenny Ulin is vernieuwend op het vlak van bewegen. Weg van alle traditionele bewegingsbegrippen neem ik jullie mee naar een nieuwe dementie in het bewegingslandschap. Als afgestudeerd Bachelor in de Lichamelijke Opvoeding, keuze bewegingsrecreatie en tal van andere gevolgde en behaalde cursussen ben ik in het bezit van de nodige diploma’s die vereist zijn om jullie deskundig bij te staan.
Uiteraard staat bijleren met stip op 1 genoteerd… “Lifetime learning” is een must voor elke coach!
Heb jij als sporter/beweger de nood om op een leuke, uitdagende, vernieuwende en haalbare manier te sporten, te bewegen, een doel te behalen? Dan heb je aan mij de ideale partner om je daarin te laten bij staan.
Sedert kort ben ik ook werkzaam binnen PeakLevel als bewegingscoach, en sta ik in voor de Movement Academy die van start gaat in september. Wil je hierover mee info… neem gerust vrijblijvend contact met mij op.
Op heden beoefen ik gepassioneerd triathlon met als hoofddoel de Ironman van Frankfurt 2021. Hierin word ik begeleid door een coach die mij vernieuwende inzichten geeft op verschillende domeinen, die voor mij dan weer nuttig kunnen zijn binnen mijn vakgebied.
Heeft U interesse om met mij aan de slag te gaan, om uw doel te bekomen, om te bewegen/sporten op een verantwoorde manier, een nieuwe uitdaging, ea, … ? Dat kan… .

Neem vrijblijvend contact met me op:

 0468072980
kenny@peaklevel.be
Sociale media ( Facebook – Instagram )
Via Fit Foodz

 

 


https://www.team-rnx.be

Bij James ben je aan het juiste adres voor een goede training in MMA en MUAY THAI.
Willen de kids zich uitleven dan heeft James een aangepast Kids programma. 
Prive lessen zijn ook zeker een mogelijkheid... Interesse aarzel niet om James te contacteren Team-rnx@hotmail.com // 0491 30 55 12.

Adres/ Joseph Ferrantstraat 18, 9600 te Ronse. 

 

 


Laat uw spieren sneller en beter recuperen door onze hoogwaardige sportmassages, bij jouw thuis!

Doormiddel van specifieke manuele handgrepen en technieken helpen we jouw spieren beter en sneller te recuperen.

Het wegwerken van spierverklevingen en lactaatresten zorgt ervoor dat uw lichaam in optimale staat aan de start kan verschijnen van jouw sportdoelen!

Door zelf te leven als een gedreven triatleet, weet ik precies hoe het voelt om naar een doel toe te werken.

Een triatlon, loopwedstrijd, koers? Of een belangrijke wedstrijd met jouw sportclub?

Het toeleven naar een doel is een hele onderneming, daarbij is een goede trainingsopbouw van levensbelang! En een vlotte recuperatie is part of the process!

www.soigneurdeluxe.be 
info@soigneurdeluxe.be     0479/616369