TCaRe

Het zorgen voor...

Jezelf, je geliefden, anderen...

 

Gepassioneerd door sport en voeding, volgden we een opleiding tot sport en gezonde voedingscoach. We gingen hiermee aan de slag als 'Sport & Voeding Claeys', maar dit evolueerde snel en vertakte zich naar Fit foodz & TCaRe. 

Waar Fit Foodz instaat voor het bereiden en leveren van gezonde voeding, staat TCaRe in voor de voedingsschema's. 

Zoals bij Fit Foodz iedereen terecht kan die een gezondere levensstijl wil handhaven is dit ook het geval bij TCaRe.  

Niet alleen staat TCaRe voor gezonde voedingsschema's, TCaRe staat ook voor het zorgen voor... In hoofdberoep ben ik Zelfstandig thuisverpleegkundige. Met een tiental jaar ervaring in de gezondheidssector zorgt dit ervoor dat ik nog meer betrokken ben bij een gezondere levensstijl. www.tc-care.be

 


Ik ben Tom Vandenbussche, gepassioneerd wielergek en diëtist!

Als zelfstandig diëtist en sportdiëtist ben ik zeer betrokken bij heel verschillende projecten en persoonsgebonden doelstellingen waarbij ik ondersteuning bij voeding bied. Ik ga hierbij geen uitdaging uit de weg om een zo uitgebreid mogelijke support te bieden! Hoe groot of klein uw persoonlijk project ook is.

Ik heb mijn eigen praktijk in Zedelgem en geef advies bij gezonde voeding, vermagering, maag- en darmproblemen, eetstoornissen, ... Daarnaast ben ik extra gespecialiseerd in sportvoeding en meer specifiek wielrennen, lopen en triatlon.

Meer informatie kan je op mijn website www.dietist-tom.be terug vinden.

 

 

 


 

 

Ik ben Kenny Ulin en bewegingscoach.

Bewegingscoach Kenny Ulin is vernieuwend op het vlak van bewegen. Weg van alle traditionele bewegingsbegrippen neem ik jullie mee naar een nieuwe dementie in het bewegingslandschap. Als afgestudeerd Bachelor in de Lichamelijke Opvoeding, keuze bewegingsrecreatie en tal van andere gevolgde en behaalde cursussen ben ik in het bezit van de nodige diploma’s die vereist zijn om jullie deskundig bij te staan.
Uiteraard staat bijleren met stip op 1 genoteerd… “Lifetime learning” is een must voor elke coach!
Heb jij als sporter/beweger de nood om op een leuke, uitdagende, vernieuwende en haalbare manier te sporten, te bewegen, een doel te behalen? Dan heb je aan mij de ideale partner om je daarin te laten bij staan.
Sedert kort ben ik ook werkzaam binnen PeakLevel als bewegingscoach, en sta ik in voor de Movement Academy die van start gaat in september. Wil je hierover mee info… neem gerust vrijblijvend contact met mij op.
Op heden beoefen ik gepassioneerd triathlon met als hoofddoel de Ironman van Frankfurt 2021. Hierin word ik begeleid door een coach die mij vernieuwende inzichten geeft op verschillende domeinen, die voor mij dan weer nuttig kunnen zijn binnen mijn vakgebied.
Heeft U interesse om met mij aan de slag te gaan, om uw doel te bekomen, om te bewegen/sporten op een verantwoorde manier, een nieuwe uitdaging, ea, … ? Dat kan… .

Neem vrijblijvend contact met me op:

 0468072980
kenny@peaklevel.be
Sociale media ( Facebook – Instagram )
Via Fit Foodz

 

 


https://www.team-rnx.be

Bij James ben je aan het juiste adres voor een goede training in MMA en MUAY THAI.
Willen de kids zich uitleven dan heeft James een aangepast Kids programma. 
Prive lessen zijn ook zeker een mogelijkheid... Interesse aarzel niet om James te contacteren Team-rnx@hotmail.com // 0491 30 55 12.

Adres/ Joseph Ferrantstraat 18, 9600 te Ronse.