LET OP! DE PREP MAALTIJDEN (diepvries) WORDEN GELEVERD OP ZATERDAG OF AFHALING NA BERICHT DAT UW BESTELLING KLAAR IS!

FitFoodZ ambassadeurs Mathias en Jolien!

Matthias Lamote, getrouwd en papa van 2 zonen. 

Naast zijn job in de Noodcentrale van Oost-Vlaanderen is hij gepassioneerd bezig met sport. 

Dit doet hij door via Sportsolid  mensen te begeleiden richting hun sportieve doelstellingen, maar ook door het organiseren van sportkampen voor jongeren en trainingen voor alle leeftijden. 

Daarnaast is hij natuurlijk zelf ook een actief sporter. Je vind hem regelmatig langs allerlei Vlaamse wegen (al dan niet geasfalteerd) om te lopen, fietsen of mountainbiken.


Onze ambassadrice is niemand minder dan joliendhoore . 

Deze jonge vrouw,  heeft een passie voor de fiets en gezonde (sport)voeding en coaching. Ze behaalde een bronzen medaille in het omnium in Rio 2016, dit is slechts 1 van haar overwinningen. Tegenwoordig komt ze uit voor het @teamsdworx

Wanneer je ze niet op de fiets ziet, is ze meestal gaan cruisen  met haar Toyota ;-) 


 

TCaRe

Het zorgen voor...

Jezelf, je geliefden, anderen...

 

Gepassioneerd door sport en voeding, volgden we een opleiding tot sport en gezonde voedingscoach. We gingen hiermee aan de slag als 'Sport & Voeding Claeys', maar dit evolueerde snel en vertakte zich naar Fit foodz & TCaRe. 

Waar Fit Foodz instaat voor het bereiden en leveren van gezonde voeding, staat TCaRe in voor de voedingsschema's. 

Zoals bij Fit Foodz iedereen terecht kan die een gezondere levensstijl wil handhaven is dit ook het geval bij TCaRe.  

Niet alleen staat TCaRe voor gezonde voedingsschema's, TCaRe staat ook voor het zorgen voor... In hoofdberoep ben ik Zelfstandig thuisverpleegkundige. Met een tiental jaar ervaring in de gezondheidssector zorgt dit ervoor dat ik nog meer betrokken ben bij een gezondere levensstijl. www.tc-care.be

 Ik ben Tom Vandenbussche, gepassioneerd wielergek en diëtist!

Als zelfstandig diëtist en sportdiëtist ben ik zeer betrokken bij heel verschillende projecten en persoonsgebonden doelstellingen waarbij ik ondersteuning bij voeding bied. Ik ga hierbij geen uitdaging uit de weg om een zo uitgebreid mogelijke support te bieden! Hoe groot of klein uw persoonlijk project ook is.

Ik heb mijn eigen praktijk in Zedelgem en geef advies bij gezonde voeding, vermagering, maag- en darmproblemen, eetstoornissen, ... Daarnaast ben ik extra gespecialiseerd in sportvoeding en meer specifiek wielrennen, lopen en triatlon.

Meer informatie kan je op mijn website www.dietist-tom.be terug vinden.

 

 

 


Ik ben Justine Dejonghe, een enthousiaste jonge dame van 25 jaar met een passie voor gezonde voeding.

Vanuit die passie ben ik gestart als Fit Coach bij Belgian Power Team. Ondertussen werk ik samen met enkele andere enthousiaste coaches onder de naam ‘Level Up’.

Onze missie is om mensen dankzij het fitplan te ondersteunen, inspireren en motiveren naar een gezonde actieve levensstijl. Het fitplan bestaat uit: 80% voeding - 20% sport - 100% ondersteuning & resultaat. We werken samen op maat naar jou persoonlijke doel: afslanking, meer energie en vitaliteit, sportief doel bereiken, bijkomen in spiermassa,… Neem gerust vrijblijvend contact op en dan kijken we samen wat het fitplan voor jou kan betekenen.

 https://www.team-rnx.be

Bij James ben je aan het juiste adres voor een goede training in MMA en MUAY THAI.
Willen de kids zich uitleven dan heeft James een aangepast Kids programma. 
Prive lessen zijn ook zeker een mogelijkheid... Interesse aarzel niet om James te contacteren Team-rnx@hotmail.com // 0491 30 55 12.

Adres/ Joseph Ferrantstraat 18, 9600 te Ronse.